fbpx
Genel Merkez
Yazır, Beyhekim Cd. no:70/A, 42050 Selçuklu/KONYA/TURKİYE
info@fuff.com.tr
Tel: +90 530 353 7000
Cihaz Satış ve bayilik
sales@fuff.com.tr
Tel: +90 530 353 7000
Back

Neden FUFF?

AR-GE ve
Teknoloji

FUFF EMA (Electrical Muscle Activation) yüksek performanslı bir spor sistemidir. Yeni teknoji olan EMA sistemi, düşük ve orta frekanslı akımlarla vücuttaki kas gruplarının uyarılmasını sağlar.

Antrenman süresince bireyler, daha az efor harcayarak daha yüksek performansla çalışır ve daha hızlı sonuş elde ederler.

Fitness sektörü son 10 yılda hızla büyüyor
0%

Kablosuz
Sistem

FUFF Wireless Multiuser EMA Teknolojisi ile kaslar saniyede 5 ila 100 aralığında kasılarak çok uzun zamanda yapılacak antrenman performansı 20 dakikalık kısa bir seansta gerçekleştirilir.

Bireysel olarak spor yapabildiğiniz gibi aynı anda 6 kişi bağlanabilir. FUFF EMA sistemin kablosuz özelliği sayesinde dış mekan antrenman yapmanın da keyfini yaşayabilirsiniz.

Alandan bağımsız olarak (spor, tedavi ya da estetik) yenilikçi FUFF Wireless Multiuser Sistemi antrenman ekipmanı, maksimum esneklik ve kullanışlılığı garanti eder. Stüdyolardaki profesyonel ve kişisel antrenman gerekliliklerine de rahat bir şekilde uyum sağlar.

YETENEKLERİMİZ

Yeni nesil spor teknolojosi alanında özgürce spor yapabilmeniz için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz...

Biz Tercih edenler

Müşterilerimiz

Görüşler

Müşteri ve üyelerimizin
bizim için söyledikleri

Belgeler

Belge ve
Analiz Raporları

ce
fcc-logo
KAS  GELİŞİMİ
FUFF EMA sistemi ile sadece 20 dakika da kaslarınızın %90’ını çalıştırırsınız. 4 saatlik bir geleneksel fitness antrenman sonucu elde edersiniz.
ZAMANDAN  TASARRUF
Arkadaşınız kahvesini hazırlayana kadar siz haftalık sporunuzu yapmış olursunuz. Haftada sadece 60 Dakikalık EMA Antrenmanı ile hedeflerinize hızlıca ulaşın.
GÜÇLÜ  VÜCUT
EMA antrenmanlarında core kaslarınızla birlikte çok daha derindeki kaslarınızın da çalışması sağlanır. Genel manada vücut duruşunuzda gelişme sağlanır.
HIZLI YAĞ YAKIMI
Hedef bölgelerde incelme ve yağ yakımı gerçekleşir. FUFF EMA üzerindeki elektrotlar hedef kaslara veya bölgelere göre yer değiştirilebilir.
0

Türkiye'de
Cihaz Sayısı

0

Toplam
Çalışma Saati

Bizim ekip

Ekibimiz ile tanışın

  • Bülent Koçak
    Yönetin Kurulu Başkanı

    Bülent iyi bir sosyolog olmasının yanısıra, Kurucu Ortak

  • Hüseyin Anapalı
    CEO,

    Hüseyin iyi bir AR-GE uzamanın yanı sıra Kurucu Ortak

Size en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanıyoruz. Çerez politikası