fbpx
Genel Merkez
Yazır, Beyhekim Cd. no:70/A, 42050 Selçuklu/KONYA/TURKİYE
info@fuff.com.tr
Tel: +90 530 353 7000
Cihaz Satış ve bayilik
sales@fuff.com.tr
Tel: +90 530 353 7000
Back

FUFF EMA Sistemi

EMA nedir?

EMA CİHAZ

EMA Cihazı “Elektriksel Kas Aktivasyonu” anlamına gelir. EMS’ye (Elektrikli Kas Stimülasyonu) benzer, ancak farklıdır.

EMS sistemleri, akımı kullanan tüm vücut kas eğitim sistemleridir. Bu tip eğitimde, vücutta doğal olarak üretilen kas kasılmasını arttırmak için elektriksel uyarılar kullanılır.

Hareket edebilmemiz için kas aktivitesine ihtiyaç vardır. Bunun için vücudumuzun kontrol merkezi olan beyin, sinir sistemi aracılığıyla ilgili kaslara elektriksel uyarılar gönderir. Bu nedenle, vücudumuzun elektriksel uyarıları kullanarak kas aktivitesini tetiklemesi doğaldır.

EMS ve EMA cihazları, elektriksel kas aktivasyonunun bu doğal vücut prensibini kopyalamıştır. Bunun anahtarı, yüksek kaliteli bir akım, modüle edilmiş orta frekanstır. Mevcut kas eğitiminin bu yeni formu ile 3 farklı şekilde mümkün hale getirilmiştir.

Birincisi, sözde nöromodülasyon, elektrik sinyallerine taşıyıcı yollar olarak hizmet eden sinirleri harekete geçirir. Vücudun derinliklerindeki motor sinirlere de ulaşılır. Buna göre geleneksel eğitim yöntemlerini kullanırken ancak zorlukla çalışabildigimiz daha fazla kas grubuna hitap edilebilir. (Bu akım EMS sistemleri tarafından kullanılır.)

Kaslarımızı güçlendirmenin ikinci olası yolu, sinirleri tahriş etmeden kasları doğrudan harekete geçirebilen modüle edilmiş orta frekanstır. Akımın bu miyo-modülasyonu nispeten yumuşak ama özellikle etkili fizyolojik kas eğitimi yöntemidir.

EMA eğitimi, nöro ve miyo-modülasyonu birleştirir.

Ayrıca bu kombinasyon, antrenmanın etkilerini arttırır ve antrenman hedeflerine ulaşmak için antrenmanın doğru ayarlanmasını mümkün kılar.

EMA akımının kullanılması yoluyla elde edilen kas etkisi vücudun kendi ürettiği kasılmalara eşit olduğu için herhangi bir zarar vermez.

Modüle edilmiş ortam frekansı, hücrelerin aktivasyonu olan bir başka olumlu etkiye sahiptir. Akımın hücre zarları üzerinde özel bir etkisi vardır. Buna göre, hücresel metabolizma üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Vücut hücreleri kanla daha iyi beslenir. Sonuç olarak, kendilerini yenilemek için besinleri ve oksijeni en iyi şekilde emebilir.

Gelişmiş metabolizma sayesinde vücudunuz kendini daha hızlı yenileyebilir, daha verimli hale gelerek genç ve çevik kalabilir.

Avantajları Nelerdir?

Hacim Etkisi : Tüm dokular algılanır
Doku Aktivasyonu : Hücrelerin metabolizması aktive edilir
Derinlik Etkisi : Sinyal saflığı alt katmanlarda bile bozulmadan kalır
Sözde Fizyolojik Kas Eylemi : Sinir stimülasyonu olmadan kas hücrelerinin aktivasyonu.

Özetle, EMA cihazımız yükseltilmiş bir EMS makinesidir. Böylece, EMA cihazımızı EMS ve hatta TENS etkileri üretecek şekilde ayarlayabiliriz. EMA cihazımız, yaşlılar da dahil olmak üzere her yaştan insan için mükemmel bir yüksek teknolojili antrenmandır, çünkü başka herhangi bir egzersiz yapmanız gerekmemektedir.

Nasıl Çalışır?

EMA (Electrical Muscle Activation) cihazı bileşenleri pamuk spor kıyafeti, bir güç kaynağı, fonksiyonel yelek ve bir tabletten oluşmaktadır. Öncelikle iletkenliği artırmak için pamuk spor kıyafeti giyilir. Aynı anda 12 kası etkili bir şekilde çalıştıran fonksiyonel yelek içindeki iletken ped’ler ıslatılır. Daha sonra bu yelek giyilir. Güç kaynağı yeleğe bağlanır ve aktif duruma getirilir. Tablet bluetooth üzerinde cihazla eşleşir. Yazılım çalıştırılır ve hedef kaslara antrenör’ün belirlediği aralıklarda frekanslar gönderilerek kaslar uyarılmaya ve kalori yakmaya başlar. 20 dakika boyunca daha önceden planlanmış antreman programı tamamlanır ve son 5 dakika boyunca masaj modunda kaslar hem aktive edilir hemde dilendirilerek program sonlandırılır.   

 

Yazılımı ve Çalışma Sistemi

Kablosuz Bağlantı
Dil seçenekleri
Kolay kullanım
Fonksiyonel bir menü
Kablosuz çalışma kolaylığı
Çoklu Kullanıcı Seçenekleri
3 ayrı antreman modu
Kullanım Videoları
Antreman Videolaro

EMA geliştirilmiş en yüksek performans sağlayan bir spor sistemidir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için yoğun çalışmalar sonucu elde edilmiş bu cihazla;


SADECE 20 DAKİKADA

4000 ve üzeri kalori yakarak Zayıflama

Yapılan egzersizler eşliğinde kaslarda minimum 200 defa kasılmayla düzenli ve doğal Sıkılaşma

Zayıflama ve Sıkılaşma ile beraber Selülitlerin giderilmesi

Profesyonel Antrenör eşliğinde hedef Kaslarınızı Güçlendirme

İskelet sistemini zorlamadan, ağrı yada sızı olmadan, vücudunuza yük bindirmeden etkili titreşimler aracılığıyla Ağrılarınızı giderme

Fonksiyonel yeleklerimiz ve uzman eğitmenlerimiz ile beraber vücudunuza dilediğiniz şekli verebilirsiniz.

Üniversitelerin BESYO bölümlerinden mezun, konusunda uzman, yetenekli ve deneyimli eğitmen kadrosuyla PERSONEL TRAINER yani Kişisel Antrenörlerimizle birlikte kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz.


Özetle; Frekans, derinlik, yoğunluk algılama, gevşeme yada kasılma süreleri gibi teknik bir çok parametreyi FUFF EMA ile kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Profesyonel ve bireysel antreman ihtiyaçlarınızı rahat ve verimli bir şekilde yapabileceğiniz FUFF EMA çok yakınınızda..

EMA SİSTEMİ HAFTADA KAÇ KEZ YAPILABİLİR
Başta haftada 3 gün 24 veya 48 saat arayla yapılması tavsiye edilmektedir. Daha sık yapılması doğru değildir. Ciddi bir kas çalışması olduğundan dolayı dinlenme süresini uzun tutmalıyız ki daha dinç bir bireyle karşılaşalım. EMS sistemden daha etkili sonucu almak için bu önemlidir.

EMA SİSTEMİNİN ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖREBİLİRİM
Kişiden kişiye değişkenlik gösterse de, doğru egzersiz uygulandığında ve düzenli bir şekilde takibi yapıldığında 3 ila 6 seansta kendinizdeki gelişimi ve değişimi gözlemleyebilirsiniz. Birlikte çalışacağımız eğitimlerimize istekli ve düzenli gitmeniz ayrıca eğitimin ihtiyaçlarınıza uygun doğrultuda hareket etmeniz, sistemin etki süresinin kısalmasında oldukça etkilidir.

EMA’YI KİMLER TERCİH ETMELİ
En çok zamandan tasarruf etmek isteyenlerin tercih ettiği FUFF EMA ile sadece 25 dakika antrenman süresini tamamlayıp, kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bunun dışında;

Eklemleriyle ilgili problemleri olanlara, Sırt ağrıları, duruş bozukluğu, bel fıtığı, boyun fıtığı gibi sorunlarda çok etkili bir sistemdir.

FUFF EMA İLE NASIL ZAYIFLANIR?
FUFF EMA, formda ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için gereken her şeyi kolay ve zevkli bir şekilde sizlere verir. Antrenman sistemimiz sayesinde klasik spor salonlarında yapacağınız 5-6 saatlik antrenmanın çok daha üzerinde bir etkiye sadece 25 dakikada erişebilirsiniz. Vücudunuzdaki her bir kas grubunu ayrı ayrı çalıştırmak yerine hepsini aynı anda ve özgürce çalıştıracağınız için 25 dakikalık bir zaman diliminde tüm vücut antrenmanınızı tamamlamış olursunuz.
Buda size hem zaman kazandırmış olur, hem de hiç olmadığınız kadar sağlıklı ve formda bir vücuda kavuşmanızı sağlar. FUFF EMA vücudunuzdaki sağlıksız yağ hücrelerinden kurtulmanızın yanı sıra, kas sistemi ve bağ dokusunun tümünü harekete geçirip kan dolaşımı hızlandırır.

Size en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanıyoruz. Çerez politikası